Подавал документы на срочный в Киеве (паспортный-сервис ГОТОВО) 11.07.17. Только 17.07.2017 появился статус: Дозвіл на персоналізацію паспорта надано 17.07.2017. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД. Я так понял что 22.07.17 самолет улетает без меня?:((((
Не ждать надо а идти и писать жалобу и требовать в письменном виде отказ, ато паспорта потом выдают той датой которой должен быть напечатан, а нам их выдают с опозданием, где они до того не известно
Та ждать то осталось 2 дня. Потом поздно, знал бы что такая фигня будет, то визу открыл бы. Выстояв очередя, мне еще и бумажку дали подписать, что не имею к ним претензий в случае задержки, если не подписываю то и доки не принимают. Это вообще законно брать деньги за срочный а делать 2 недели?
dreyviter, я тоже подавала 11,07 на срочный, но в Запорожье. Тоже 17.07.2017 появился статус: Дозвіл на персоналізацію паспорта надано 17.07.2017. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД. Но мне изначально сказали, что раньше 25,07 не будет.
Шановні клієнти! За незалежних від нас причин, виникла затримка з друку закордонних паспортів. Про причини затримки Ви зможете детально дізнатися на офіційній сторінці ДМС України. Якщо у Вас зривається подорож, але Ви маєте діючі не біометричні закордонні паспорти, у Вас є можливість оформити візи в них та не скасовувати поїздку. Для більш детального відстеження стану оформлення закордонних паспортів рекомендуємо скористатися сторінкою - https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html Просимо вибачення за затримку, яку ми не мали змоги спрогнозувати та попередити!
"Вас є можливість оформити візи в НИХ " это у кого у них? в ДМС? Они что за 1 день визу сделают?
dreyviter, я 10.07 подавал на срочный. с 13го персонализация висит. Сказали что 19го надо прийти, вчера пришел и сказали еще не готов, задержки. На след неделе сказали прийти.
Скажите пожалуйста, когда стоит ожидать паспорт?
Подача 20.06
На данный момент статус "Дозвіл на персоналізацію паспорта надано 06.07.2017. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД."
Я уже накатала через адвоката жалобу подада в главный офис в Киеве, отправила официальный адвокатский запрос на типографию, толку пока ноль, но в суде будут доказательства
В договоре есть такая фраза "Замовник претензій по об`єму, якості та строком виконання робіт(надання послуг) не має". Подписи, печати стоят. Жалобу есть смысл писать? Результат будет нулевой как мне кажется
Подавала 12.06, с 11.07 висела персонализация, 18.07 відправлено до підрозділу міграційної служби.
И...о чудо, сегодня 20.07 я его забрала!!!!!!! ( Днепр, Соборный). В паспорте стоит дата выдачи 11.07.
Всем терпения и хорошего отпуска.
Только 17.07.2017 появился статус: Дозвіл на персоналізацію паспорта надано 17.07.2017. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД.
Я так понял что 22.07.17 самолет улетает без меня?:((((
Про причини затримки Ви зможете детально дізнатися на офіційній сторінці ДМС України.
Якщо у Вас зривається подорож, але Ви маєте діючі не біометричні закордонні паспорти, у Вас є можливість оформити візи в них та не скасовувати поїздку.
Для більш детального відстеження стану оформлення закордонних паспортів рекомендуємо скористатися сторінкою - https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html
Просимо вибачення за затримку, яку ми не мали змоги спрогнозувати та попередити!
"Вас є можливість оформити візи в НИХ " это у кого у них? в ДМС? Они что за 1 день визу сделают?
Забираю паспорт
Подавала 12.06
Вчера был отправлен
Черкассы
Подача 20.06
На данный момент статус "Дозвіл на персоналізацію паспорта надано 06.07.2017. Після підтвердження Державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» технічної спроможності персоналізації дані буде відправлено до ДЦПД."
Подписи, печати стоят.
Жалобу есть смысл писать? Результат будет нулевой как мне кажется
И...о чудо, сегодня 20.07 я его забрала!!!!!!! ( Днепр, Соборный). В паспорте стоит дата выдачи 11.07.
Всем терпения и хорошего отпуска.
Интересно, а те кто подавал в ДП "ДОКУМЕНТ" где подороже.. тоже такая проблема?? кто знает?