Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Пожалуйста, у кого прыгнула дата персонализации отпишитесь в эту форму
Будьте внимательны! Даты нужно указывать только из статуса "Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;, не путайте с "Дозвіл на персоналізацію..."
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
dmis_svetlana И когда? Теперь оказывается, начальник ОВИРа в Киеве с 20 декабря говорил "Приходите завтра". Вам не кажется, что просто кто-то куда-то почему-то передумал ехать. Да, Вика? И интернет в Киеве куда-то опять пропал....
iren2000 Мне тут понятно несколько вещей. Не утверждаю. Подан 4 декабря. Вероятно куча браков при печати без их ведома. Апрельская переперсонализация. Наконец печать. Не совпадают отпечатки. Экспертиза. Опять на комбинат. Блин.....а мы же не спросили, что пишется у неё сейчас в статусе)
h.koornstraSituation is very unclear that it's impossible. We hoped your girl will answered, but She absent all time. What status has your pasport now? What you mins as OVIR? Now in Ukrain aren''t OVIR and even Kirovograd have different name. If your girl will writte to Hugo Boss of Migration Department of Ukraine, he will ask same Questions. His name is Maksim Sokolyuk. Let write him on Facebook
h.koornstra
1) the passport is issued only where it is paid, that is, it can not get into another city
2) if it was sent in error, it should have been returned, because see 1)
3) Passports are printed with a delay, but not after 6 months, and a maximum of 4 (very rarely)
4) for some time actually with fingerprints, but there was no feedback that someone was sent for expertize - until everything was decided on the ground
Therefore, all that for you clear, for us it is not clear
dmis_svetlana На фб Наталья Комышан (если фамилию правильно написал). Паспорт мужа в Киев отправили. Ещё чей-то мамин вроде. Ну да....подтверждения, что это на экспертизу, не было
трохи матиматики: на сайті dmsu є інформація "Станом на ранок 22 червня, черга на персоналізацію на Поліграфкомбінаті «Україна складає менше 180 тисяч", також читав що середня кількість виготовлених паспортів за 1 місяць = 500тис. тобто середня за день 500/30=16.5тис. Одже щоб надрукувати усі то потрібно 180/16.5=11 днів. Тобто в чезрі паспорти відправлені на персоналізацію від 11 по 22 червня. Якщо мої паспорта відправлені на персоналізацію 18.06, то на друк вони повинні піти 30.06., оскільки це субота то відгрузка 02.07(глянем на факт). Це все без урахування термінових паспортів то "прискорень". Якби ще десь взяти інформацію по термінових паспортах (який їх % від загальної кількості), та як впливають прискорення на місце у черзі, то можна було б порахувати набагато точніше.І тоді порівнювати свої розрахунки з фактом)
fed-oriv Знайшла 3 помилки в Ваших розрахунках. А хто Вам сказав, що 1 день друку=1 день персоналізації? До того ж в вихідні дні персоналізація не відбувається. До того ж з 11 до 22 червня 12 днів, а не 11)
fed-orivЯкщо мої паспорта відправлені на персоналізацію 18.06, то на друк вони повинні піти 30.06., оскільки це субота то відгрузка 02.07(глянем на факт).
Ви помиляєтесь приблизно на тиждень. У Вас відгрузка буде десь 9-11.07
iren2000 розрахунок "грубий" тому придиратись потрібно не дуже сильно...по ваших зауваженнях: інформація про чергу "Станом на ранок 22 червня" тобто все ж 11днів); друкквати то повинні все рівно близько 11 днів, так як інформація про чергу на 22, то після мене ще як мінімум 3-ри дня персоналізацій. Якщо я б був останній в черзі то 22+11= 3.07, оскільки я не повинен бути останнім то це ще мінус 1-2-3 дні, одже знову виходжу на 02.07.
П.С. станом на 12:18 статус залишається "18.06 - відправлено до центру персоналізації"
sansanych_10 "Ви помиляєтесь приблизно на тиждень. У Вас відгрузка буде десь 9-11.07" - я не сперечаюсь може і так, але АРГУМЕНТУЙТЕ!
Подскажите пожалуйста как долго ещё ждать паспорт, может так быть что паспорт прибыл в миграционную службу а статус на сайте не поменялся. Для информации: 04.05 подала документы.(не срочный)
19.05 разрешение на персонализацию
22.05 даные отправлены до центра персонализации
19.06 документ персонализирован и отправлен в миграционную службы.
vanesa2017Статус "доставлено" МОЖЕТ НЕ ПОЯВИТЬСЯ НИКОГДА. Как долго будет идти зависит от того, где подавали(областной, районный центр или маленький поселок, а также ДМС, ДП Документ или ЦНАП)
sansanych_10 "Насамперед, Ви не врахували термінові та декілька днів затримки через переперсоналізацію." термінові я дійсно не враховував (якщо в когось є інформація про їхній %, було б цікаво), але повторюсь навіть якщо я останній у черзі то друкувати повинні 3.07.....а переперсноналізація не повинна впливати на терміни друку, у них на сайті так і написано " Відповідно, буде оновлено й дату відправлення даних на персоналізацію у сервісі «Перевірка стану оформлення паспорта», але це жодним чином не вплине ні на черговість, ні на строк персоналізації.", друк паспортів зупиняють на час переперсоналізації?
fed-oriv Опыт показывает, что очередность не очень нарушается, а сроки смещаются. Печать не останавливается, но печатают те, которые только поданы, чтобы не простаивало оборудование пока заменят данные. Поэтому очередь сдвигается на несколько дней.
ЭТО НЕ РЕКЛАМА!!! ЧИТАЙТЕ, ПОМОГАЕТ!
На ДП «Поліграфкомбінат «Україна» розпочато планову заміну сертифікатів
Часто задаваемые вопросы читать обязательно (нажмите тут)
Внимание! На паспорте ВСЕГДА дата выдачи - это дата последней персонализации. Это связано с тем и только с тем, что на комбинат поступают готовые данные и пока Ваш паспорт находится в очереди на печать, их никто не перебивает. Это технически нереально. Не ищите скрытый смысл в дате задним числом
ДРУЗЬЯ, ЕСЛИ ВАМ НАПЕЧАТАЛИ ВАШ ПАСПОРТ, НЕ ЗАБУДЬТЕ НАПИСАТЬ НА ФОРУМЕ ИНФОРМАЦИЮ ДЛЯ СТАТИСТИКИ. ЭТО МНОГИМ ПОМОЖЕТ. НЕ УХОДИТЕ ПО-АНГЛИЙСКИ
Пожалуйста, у кого прыгнула дата персонализации отпишитесь в эту форму
Будьте внимательны! Даты нужно указывать только из статуса "Дані відправлено до центру персоналізації /дата/;, не путайте с "Дозвіл на персоналізацію..."
https://goo.gl/Q7sUPv
Как правильно задать вопрос на форуме http://www.turpravda.ua/forums/discussion/comment/430767/#Comment_430767
P.S. Иногда некоторым почему-то очень не везёт, и ни один способ ускорения у них не срабатывает, а у некоторых отправлено буквально через 2-3 дня после одного звонка или всего сообщения на фейсбуке. Почему так - не понятно. Отнеситесь с пониманием.
ВНИМАНИЕ! НЕ ПИШИТЕ ОБЩИЕ ВОПРОСЫ В ЛИЧКУ ЭТО ОТНИМАЕТ ВРЕМЯ У ОТВЕЧАЮЩЕГО И ЛИШАЕТ ВАС ВОЗМОЖНОСТИ БЫСТРО ПОЛУЧИТЬ ОТВЕТ ОТ ДРУГИХ ФОРУМЧАН
The fingerprints is problem from two weeks ago.
Forget about Kirovagrad
1) the passport is issued only where it is paid, that is, it can not get into another city
2) if it was sent in error, it should have been returned, because see 1)
3) Passports are printed with a delay, but not after 6 months, and a maximum of 4 (very rarely)
4) for some time actually with fingerprints, but there was no feedback that someone was sent for expertize - until everything was decided on the ground
Therefore, all that for you clear, for us it is not clear
я раніше відписувався по своїх паспортах, напишу для інформації:
18.06 - (усі три)відправлено до центру персоналізації
19.06 - клопотання(по трьом)
22.06 - інформації не знайдено
(на вчорашнє оновлення бази даних)18.06 - відправлено до центру персоналізації
Тобто статус не змінився, я так розумію що клопотання не спрацювало, отже потрібно чекати нової дати персоналізації і подавати нове клопотання.
fed-oriv Якщо мої паспорта відправлені на персоналізацію 18.06, то на друк вони повинні піти 30.06., оскільки це субота то відгрузка 02.07(глянем на факт).
Ви помиляєтесь приблизно на тиждень. У Вас відгрузка буде десь 9-11.07
iren2000 розрахунок "грубий" тому придиратись потрібно не дуже сильно...по ваших зауваженнях: інформація про чергу "Станом на ранок 22 червня" тобто все ж 11днів); друкквати то повинні все рівно близько 11 днів, так як інформація про чергу на 22, то після мене ще як мінімум 3-ри дня персоналізацій. Якщо я б був останній в черзі то 22+11= 3.07, оскільки я не повинен бути останнім то це ще мінус 1-2-3 дні, одже знову виходжу на 02.07.
П.С. станом на 12:18 статус залишається "18.06 - відправлено до центру персоналізації"
sansanych_10 "Ви помиляєтесь приблизно на тиждень. У Вас відгрузка буде десь 9-11.07" - я не сперечаюсь може і так, але АРГУМЕНТУЙТЕ!
Подскажите пожалуйста как долго ещё ждать паспорт, может так быть что паспорт прибыл в миграционную службу а статус на сайте не поменялся. Для информации: 04.05 подала документы.(не срочный)
19.05 разрешение на персонализацию
22.05 даные отправлены до центра персонализации
19.06 документ персонализирован и отправлен в миграционную службы.
Как долго он будет ещё идти?
fed-oriv АРГУМЕНТУЙТЕ!
Насамперед, Ви не врахували термінові та декілька днів затримки через переперсоналізацію.