Ми перед останньою поїздкою вШвейцарію розглядали тур від Артекса, теж читали що фірма гарні тури робить, та підрахувавши вартість туру на трьох, зрозуміли, що всетаки зупинимося на послугах Алголю. І ніяких нарікань на роботу Алголю в котре в нас не виникло. Та і взагалі, невже ми їдемо в Європу аби їсти :)
Шановне панство, прошу допомоги і реальних вражень від поїздок з Алголем в новорічний період. Думаэмо всіэю сімєю вирватися на новий рік в Європу, але вагаємось куди саме.
Ответ на свой вопрос вы получили в другой теме, если чтото конкретно интересует можете в личку написать. Я думаю лучше всего ехать в Чехию, вот в этом году на новогодние праздники планируем именно туда, даже тур присмотрели.
Ставши щасливими володарями словацьких мультивіз завдяки подорожі в Словакію з Алголем, ми вирішили провести літню відпустку знову в Європі і зупинили свій вибір на турі "Гармонія краси – Швейцарія + Італія"
Керівником группи в нас був Покоцький Ярема, з ним нам надзвичайно пощастило. Уважний, веселий,організований - це все про нього. Водії теж порадували своєю компетентністтю.
Сам тур нам сподобався, хоча в кінці і зрозуміли, що часу для Швейцаріїмалувато. Готелі теж нічого, правда в Мілані сніданок був дуже бідненький.
Взагалі Швейцарія це щось!!!! Я спочаткуу був налаштований не брати всіх екскурсій додаткових, та дружина настояла, ну і звичайно ми про це не пожалкували. Особливо сподобалась екскурсія по Женеві!! Ну і звичайно ми не змогли утриматися та прикупили собі справжніх швейцарських ножів та годинники. Доречі всім дуже рекомендую кухонні ножі, дружина від них просто в захваті.
Подорож видалась на славу, не дивлячись на жахливу спеку. Думаю в осени ми знову скористаємось послугами Алголю.
Ездила (с маленьким ребёнком) с Алголем в Болгарию в Обзор.Остались очень довольны. Если и были форс мажоры, то сразу решались на месте (в пользу отдыхающих)
Тут и обсуждать я думаю нечего, у Алголя как и у остальных фирм есть сезон и не сезон, вот сами подумайте много ли туристов к примеру в ноябре в Европу рвутся, вот туры иногда и не набираются, а вот на Новый год или майские праздники туристы толпами в Европе, тогда и туров полно. Нам однажды тур запланированный с Алголем тоже сорвался но нам как альтернативу предложили другой тур и он был дороже оплаченного нами, без доплат
Ставши щасливими володарями словацьких мультивіз завдяки подорожі в Словакію з Алголем, ми вирішили провести літню відпустку знову в Європі і зупинили свій вибір на турі "Гармонія краси – Швейцарія + Італія"
Керівником группи в нас був Покоцький Ярема, з ним нам надзвичайно пощастило. Уважний, веселий,організований - це все про нього. Водії теж порадували своєю компетентністтю.
Сам тур нам сподобався, хоча в кінці і зрозуміли, що часу для Швейцаріїмалувато. Готелі теж нічого, правда в Мілані сніданок був дуже бідненький.
Взагалі Швейцарія це щось!!!! Я спочаткуу був налаштований не брати всіх екскурсій додаткових, та дружина настояла, ну і звичайно ми про це не пожалкували. Особливо сподобалась екскурсія по Женеві!! Ну і звичайно ми не змогли утриматися та прикупили собі справжніх швейцарських ножів та годинники. Доречі всім дуже рекомендую кухонні ножі, дружина від них просто в захваті.
Подорож видалась на славу, не дивлячись на жахливу спеку. Думаю в осени ми знову скористаємось послугами Алголю.