Приветствую всех! Очень хочу ехать в Италию на майские. Сейчас остановилась на "Сокровищах Италии" Алголя. может кто-то ездил уже в этот тур? На их форуме отзывов не нашла… Что еще из италийских туров можете порекомендовать? (а то я еще неопытный турист, ездила только в Чехию[smile=embaressed])...
Соглашаюсь, что интересная программа – много дней в Италии и можно увидеть Вену..
И кстати спасибо, что так быстро ответили!
Судіть самі, у цьому турі два нічних переїзда, Флоренція після нічного, і другий, дуже великий переїзд з Венеції у Львів, прибуття аж o 17:00. А тепер, ціна цього тура 335е + 65е (факультатив у Рим, у який Ви, я так розумію, обовязково поїдете). Маємо 400е.
Відкрийте програму тура "Подих Рима", ціна 385е. Один нічний переїзд з Угорщини, на зворотньому шляху. Зрівняйте програми! Часу в Італії в цьому турі більше! І головне, в Римі у Вас буде значно більше часу! Не поїдете в Неаполь, залишитеся в Римі, і самостійно за день подивитеся дуже багато! Можна купити квиток на туристичний автобус на Терміні, є російський аудіогід, на любій зупинці можна вийти, а потім сісти в наступні автобуси по маршруту. Або просто придбати путівник (непоганий по Риму серії "Оранжевий гід"), можна і з інтернету путівники скачати, + проїздний квиток на всі види транспорту за 4е. У Вас буде вільний вечір в Римі і нічний Рим, наскільки хватить сил! А Відень є в дуже багатьох турах і Ви ще обовязково туди потрапите, і не раз, і на значно більший час:-)))) А ще, в "Подиху" денний переїзд через Альпи!