Щоб не говорили, Аьоша - у фіналі! Попри усі прогнози. Але я, наприклад, не побачив нікого, хто б був кращим за нашу співачку!
Важко передати всі почуття... Скажу чесно, що коли Альоша заспівала, то мурашки по шкірі побігли! І не тільки у мене, а й, мабуть, у всіх людей, що дивилися виступ.
В Теленор Арені зібралося досить багато людей, більшість з національною символікою. Але українські прапори було видно найкраще! Під час виступів охоронцям треба було постійно "садити на місце" фанів, особливо, коли виступали свої... Було дуже приємно, що на пів-фінал прийшли українці, що живуть в Норвегії та інших країнах. В вишиванках!!! Шкода, що ми не могли все це знімати на відео.
Думаю, Ви бачили, що відбувалося в залі, коли оголошували десятку...
Потім була прес-конференція, Альоша у фіналі буде виступати під номером 17. Потім дорога в готель, и вже в автобусі та готелі Альоша давала інтерв'ю різним українським каналам. В готелі - маленька вечірка. На вечірку до Євроклубу вже ніхто не пішов, 28 травня вже генеральна репетиція фіналу... Про все це дивіться сьогодні в новинах на 5-му!
Побажаємо успіху нашій Альоші!
Слава Україні!
http://1tv.com.ua/ru/video/eurovision/song/2010/05/28/195
http://1tv.com.ua/ru/video/eurovision/song/2010/05/28/194
А вчора ми Вас бачили по телевізору , як Ви там скакали з прапором у вишитій сорочці.
Завтра теж будемо вболівати за Альшу.
Kokker, дело в том, что в этом году просто должна была победить одна из стран "большой четверки" (Германия, Великобритания, Франция, Испания). Они организовывают этот конкурс, но всегда остаются с последними местами. Поэтому и решили мотивировать Германию, чтобы она не отказалась участвовать, как это было с Италией.
Украина действительно лучшая, мои друзья за границей (у кого заграничные номера) голосовали за нее. Еще мне понравилась Армения (за нее и проголосовал) и Словакия (но она не прошла в финал).
Особенно впечатлило появление Джимми Джампа (Жауме Маркета) на сцене во время выступления Испании:)
Но испанский исполнитель Даниэль Дигес был очень расстроен инцидентом.
Кстати, Джимми Джамп заявил, что поедет в ЮАР на чемпионат мира по футболу 2010 г. Ждем:)