Оплатили тур от аккорд в Париж-Амстердам-Брюссель. Нормальный тур, без ночных переездов, почти 800 евро.
В итоге, вчера звонят, что не набралась группа и тур отменили... Ну нормально? На майские!! Просто взяли и отменили тк не набрали группу! Больше пользоваться услугами этой компании не буду - шулеры!
Ситуація звісно неприємна, але ж не зійшовся світ клином на одному турі. Підберіть собі інший маршрут, Вам напевно запропонують заміну. Можете і самі подивитися які тури для Вас цікаві в цей час. Адже часу ще цілий місяць!
Та я не писала негативні відгуки про фірму, та й на наступний рік все одно від них поїхала в інший зовсім тур.
Тут фірма не винна,що група не набралася,адже вони не можуть везти по 10 чоловік. І то тут люди пишуть, що їхали і по 14-16 і від "Аккорда", і від київських туроператорів.
Це ще добре, що Вас повідомили за місяць, а не за тиждень,як деякі туристи пишуть про інші фірми,коли вже пізно би десь було ще забронювати собі місця.А так ще на протязі місяця встигнете, може навіть на якийсь кращий,"горящий" тур по акції, і ще Вам і набагато дешевше буде.
Меня в прошлом году предупредили за 2 недели. Мне пришлось сдавать билеты туда-обратно в Львов. Кроме того, курс взлетел (я заплатила за полтора месяца 100%).
В итоге я потеряла более 1000 грн!
А предложения взамен, конечно, меня не устраивают. Ведь сроки отпуска оговариваются на работе заранее!
Тур тоже нормальный, без ночных переездов и тоже "почти 800 евро".
А тут выезд на майские и уже отменили... странно как то.
А Ваше все ще мелеться? Ну звісно, кому ж як не Вам відомо хто на чому виїзджає і що місце під сонцем купується. Тільки, як Ви памятаєте, не особливо форумський піар допомагає в наборі груп. Одна з Ваших любимих фірм в минулому році, зібрала аж 16 туристів в тур з допомогою піара. Друга, вже в цьому році, зняла тури ціною мало не в 1000е, і треба ж таке, саме на травневі свята! Будемо кричати "кидалово", "шулери" і т.д.? І яку саме "прослойку" в такому випадку в першу чергу пожирає криза? І тури ті були в продажі з минулого року, на відміну від аккордівського, що зявився зовсім недавно. Так що і з маркетингом у Вас не дуже...
То може "місце під сонцем" - то в першу чергу сотні вдячних туристів, що знову і знову їдуть з "Аккордом", яких і тут не бракує? І налагоджена співпраця з турагенствами. Адже кожен агент бажає щоб турист до нього прийшов і наступним разом, а тому не буде пропонувати аби що. Буде дяка, знайдіть "Турбізнес" №12 за минулий рік, дуже показовий там є матеріальчик. На розсилки, як я знаю, у Аккорда патента нема, нікому не заборонено користуватися ними. Слабо (з наголосом на останній склад)???
І з вистакою повеселили, чесне слово! Так як тут форум без правил, то я сподіваюся мене Адмін не прибє за перенесений сюди пост турпрофі з іншого ресурса:
"А что нового вы ожидаете? Выставки стали очень предсказуемы и однообразны. Сценарии их проведения известны заранее. Перед открытием разошлют приглашения на семинары, ворк-шопы и проч. Затем перережут очередную ленточку. В зал ворвется масса "пылесосов", которая соберет со сдендов всю макулатуру и загромоздит своими чемоданами все выходы и входы. Знакомые барышни натужно полулыбаются друг другу. Директора похлопают друг дружку по плечу и скажут, как мы рады вас видеть. Посредственные журналисты наобещают написать о вас гениальную статью и начнут клянчить рекламу. ТА пособлазняют ТО. Потенциальные туристы сонно пройдутся по рядам в поисках неизвестно чего. В конце выставки большая пьянка, где очумевшие от вина дамы будут в танцах задирать голые ноги. Организаторы выставки по ее окончанию, выдадут на гора бравурные отчеты.
Что даст вам выставка - так и останется для многих тайной"
І на таке варто тратитись?
Vadim_SV:
Я комусь розсилаю якісь розсилки??? Ви мене явно з кимось путаєте!!!
З цієї причини, а особливо через Ваше "Да еще на украинском" не бачу можливості подальшого діалога.
Я эту ситуацию "кидаловом" не считаю, дело житейское.
Просто вы не пострадали материально. В вашем случае курс даже немного упал :)
Но, если бы (не дай бог!) вы побывали на моем месте, так философски к этому не относились!
Конечно, слово "кидалово" не подходит - турфирма от несостоявшегося тура тоже в убытках.
И не одна фирма от такого не страхует - обзвонила все (в т.ч. предлагаемые на форуме)!
Вообщем потеряла около 1000.
А турагентство КАТЕГОРИЧЕСКИ отказалось брать деньги в евро :(
Вывод: в случае отмены тура невыгодно менять туроператора)) Нужно просто иметь 2-3 запасных варианта. У меня, например, так было прошлой осенью: "Королевские огни Бенилюкса" не набрались, и я поехала в "Италию - вкус искушения".
А рисковать вообще остаться без билетов (в высокий сезон), покупая их после получения визы, для меня - верх авантюризма!
Осенью собираюсь в Италию, надеюсь в октябре тур Италия-вкус искушения состоится))