Ищу попутчицу (30-45 лет)на первую половину сентября ,на 9.10 ноч ,мне 37 ,добросовестность гарантирую, хочу в отель 4 ,среднебюджетный,пишите ,буду рада,выезд из Киева
Розгляну варіанти Кемер, Аланья, Кіпр, Італія на найблищі дати. (початок вересня) Автобусом не поїду, поїзд+ авіа, Я в Києві. 39р. Чим більше днів тим краще.Розгляну всі пропозиції крім автобусних турів. Не палю, алкоголь вживаю рідко мінімально, до ранку на дискотеках це не моє.
Добрий день. Шукаю попутницю позитивну та активну на кінець версня початок жовтня. Кемер або Аланія, можна навіть Грецію 7-8 ночей. Мені 33 роки, приємну команію гарантую. Пишіть на вайбер 066 60 10 957 Оля)
очу прекрасно провести отпуск, активно. Отдохнуть. Приветствую фитнес занятия, люблю шопинг, экскурсии. Приятное общение всегда поддерживаю.
Ищу попутчицу - женщину. позитивную, современную. Возраст не принципиален. Важно состояние души!
С 11.10.2023 - 21.10.2023 Турция, Кемер
Мой телеграмм (https://t.me/svkubarava)
Я також у вересні хочу в Турцію.Мені 45.Проживаю в Києві...... кого зацікавить,можемо поспілкуватися на предмет відпочинку
Я також у вересні хочу в Турцію.Мені 45,жінка. Проживаю в Києві...... кого зацікавить,можемо поспілкуватися на предмет відпочинку 0988661432
Добрый день!
Тоже планирую в Турцию в сентябре с 10 числа из Киева. Если актуально, пишите [email protected]
Ищу на начало сентября попутчицу. Кемер(Анталья) на 9-10 дней. 0985606858. Алина . Мне 34. Для активного отдыха,море ,экскурсии,дискотеки. Отдых☀️
Девочки кто то уже договорился по поводу Кемера
Может организовать компанию вместе?
Дами, напишу тут, так як багато тут написало і є шанс, що прочитаєте моє смс ..
Пропоную альтернативу - острів Джерба ..шикарний острів, є можливість там побувати.
В Туреччині напевно всі були не раз і ще також поїдете.
З України прямих рейсів не було , давно туди хотіла.
Туреччина КЕМЕР 5-13 вересня з Бухаресту.
Квитки на регулярний рейс на вищевказані дати найдишевші.
Треба баришня для здишевлення вартості готелю в Кемері.
Можемо і все включено , можемо і ТІЛЬКИ сніданки і їсти в кафешках
[email protected]
Марина, 36
Всім привіт. Якщо створили чат у вайбері, додайте мене будь-ласка.
0661711123
Створила спільноту, приєднуйтесь, хто бажає
https://invite.viber.com/?g2=AQAOpEw7CaXAPlGJ8mm%2BFhvcMTkVTtq%2FsiiAmcEwqDjBO1HQubPxnA9Fve%2BM8EIh
Розгляну варіанти Кемер, Аланья, Кіпр, Італія на найблищі дати. (початок вересня) Автобусом не поїду, поїзд+ авіа, Я в Києві. 39р. Чим більше днів тим краще.Розгляну всі пропозиції крім автобусних турів. Не палю, алкоголь вживаю рідко мінімально, до ранку на дискотеках це не моє.
Всі знайшли попутників?
Такі супер ціни зараз на Туреччину .
Ну і ще раз ..
Так хочеться на Джербу .
Питання - хто там був ?
Ото ж ..напевно ні один чоловік , що тут відмітились.
Ціна також супер