Шукаю компанію тих, хто втомився і потребує зміни картинки. Маю бажання поїхати на 2-3 дні в Карпати. Виїзд з Львова/Тернополя/Івано-Франківська, дати обговорюються, ночівля в готелі або в приватному секторі. Я чоловік, 45 р., не палю, можу випити, екстраверт, активний, люблю потусувати, лояльний до всього, веселий, не нав'язливий, маю великий досвід подорожей по світу, побував в Карпатах багато разів. Знаю, як організувати цікавий змістовний відпочинок на будь-який смак та гаманець, і щоб не виходив за рамки кримінального кодексу. Їдемо комфортним позашляховиком, особливо весела попутниця на бензин не скидається. Друзі не можуть подорожувати дуже часто, тому шукаю легких на підйом, щоб не їхати самому. Розглядаю компанію будь-якого віку, статі, поглядів, не інтровертів.
Пиішіть сюди, телефонуйте 098 190 8006 чи залиште ваш номер телефону. Разом веселіше
отредактировано: August 2022
Будь-куди, до певного місця не прив'язаний. Буду радий почути ваші ідеї.
Оптимальний варіант для мене, це різноманітне проведення часу - активності вдень та пасивний відпочинок ввечері.
Все залежить від компанії. На вибір: рафтинг, гори, квадроцикли, катання на конях, байдарки, стрільба з лука, джипінг, різноманітні спуски в Буковелі, карпатські краєвиди, скелі, водопади, Voda Club, релакс, чани, ГуцулЛенд, збирання грибів та ягід, параплан (?), дегустація карпатської кухні, зоопарк, SPA, музеї, екскурсії і інш. - будь-що, що допоможе в цей час відпочити та додасть життєвих сил.
Єдине від чого хочу відмовитись, це ночівля в наметі - хочеться мати можливість поспати в комфорті, прийняти душ....
Відповідно до побажань поки що складається наступний план поїздки.
День перший (п'ятниця):
- виїзд 12-го серпня з Львова о 6.00-9.00 год. (або через 2,5 години з Івано-Фраківська)
- приїзд в Верховину в Музей гуцульського побуту "У трембітаря", там обід (все розкаже досить харизматичний трембітар, який грає чи не на всіх музичних інструментах)
- поселення
- рафтинг (чи не єдиний ектремальний спорт, який не потребує спеціальної підготовки)
- повернення в готель, дегустація сиру, медовухи, чани або спа
День другий (субота):
- похід в гори (Шпиці, Ребра, Дзембронські водопади чи інш.)
- повернення в готель, відпочинок з дегустацією карпатської кухні
День третій (неділя):
- поїздка в гори на квадроциклах чи гуцульське весілля в хаті-музеї "Тіні забутих предків", чи інш. з переліку https://vidviday.ua/blog/muzei-verkhovyny/ - залежить від настрою групи
- повернення