21 жовтня 2019 року придбала туристичну путівку Київ-Сінгапур-Денпасар-Київ у тиристичного оператора «Амі Вояж». Оплата за тур була відправлена мною в повному обсязі згідно виставлених рахунків, в розмірі 4020$, але туроператор «Амі-Вояж» не виконав свої зобов’язання, та не заплатив а ні за авіаквитки, а ні за проживання в готелях, внаслідок чого запланований мною відпочинок не відбувся. Директор «Амі-Вояж» Олена Піскунова шахрайским способом заволоділа мойми коштами і не повернула їх до теперешнього часу у повному обсязі!!!! Вже на протязі 3-х місяів, вона корме мене обіцянками, але грошей так и не повернула, хоча туроператор має банківську гарантію і в таких випадках зобовязан єю скористастися, але тільки за власною інициативою, Олена Піскунова відмовляється використовувати цю гарантію і повертати мені кошти. Я звернулася до адмінистративних и правоохороних органів для притягнення її до відповідальності. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ КУПУЮЧИ ТУРИ У ДАННОГО ненадійного туроператора. Знаходиться за адресою: Киев, ул. Б. Хмельницкого 36-Б, оф. 32
https://www.ami-voyage.com/ Як що ще хтось постраждав від дій данного туроператора телефонуйте: 0681685479