Туры Аккорд-тура все интересные, сбалансированные и неутомительные. Гиды великолепные и компетентные. Отели по туру - хорошие! Даже не верится, что в такие хорошие отели селят в таких недорогих турах.
Смело езжайте и не о чем не беспокойтесь. Сама не раз была. Еще хочу. С визами проблем нет. Подавайте нормальные документы строго по списку. и все!
Якщо не зважати на те, що водії постійно засинали за кермом, а також не враховувати той факт, що на формальному тепер кордоні Угорщина-Австрія наш автобус відправили на штрафстоянку (ймовірно за несправність коробки передач, яка всю дорогу барахлила), то вцілому поїзка так собі ("В ритмі чардашу"). До речі, через 1,5 тижні з Аккорд туром у іншу поїздку поїхала моя колега. Як виявилося на тому ж автобусі, який вже й заарештовувати не довелося - сам зламався остаточно і, сподіваюся, безповоротно. Возити на списаному в Європі автопарку - вірний шлях до зниження собівартості послуг. Шарашкіна контора...
Їздила через Львівську фірму "Аккард" до Угорщини та Австрії. З документами проблем не виникло. Як з проходженням кордону. Все було дуже швидко. Автобус був шикарний. Водії - дуже професійні. Гід виконав свою роботу бездоганно. Через львів їздили за кордон багато моїх друзів та знайомих. Залишились задоволені.
Смело езжайте и не о чем не беспокойтесь. Сама не раз была. Еще хочу. С визами проблем нет. Подавайте нормальные документы строго по списку. и все!